درباره نشریه

نشریه «مطالعات تعالی مدیران و سازمان » از بهار 1402  توسط دانشکده و پژوهشکده مدیریت و برنامه ریزی راهبردیدانشگاه جامع امام حسین (ع) منتشر می شود.
لازم به ذکر است مراحل اخذ نمایه های معتبر داخلی و بین المللی از کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) در حال پیگیری می باشد و در صورت تایید، کلیه مقالات منتشر شده از شماره اول این نشریه در این بانکهای علمی نمایه خواهند شد.
اساتید و پژوهشگران می توانند ضمن ثبت نام در سایت، مقالات خود را طبق راهنمای نویسندگان تنظیم و ارسال نمایند. این نشریه رایگان بوده و مقالات ارسال شده پس از داوری تخصصی و در صورت تایید هیئت تحریریه، به چاپ خواهند رسید.
نکات مهم:
1.از نویسندگان محترم درخواست می شود جهت تسریع در فرایند داوری مقالات، فرمت نشریه را به درستی رعایت نمایند.
2. تنها راه ارتباطی با نشریه سامانه بوده و در صورت ضرورت با رایانامهemoj@ihu.ac.ir مکاتبه کنید.
3. لطفاً هنگام ارسال مقاله فرم تعهد و فرم تعرض منافع نویسندگان توسط تمامی نویسندگان امضاء شده و در سامانه بارگذاری شود.